14 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Версія для друкуВерсія для друку

14 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Шановні захисники незалежності й цілісності нашої держави, дорогі земляки!

Прийміть щирі вітання з Днем захисника України, Днем українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці та 77-ою річницею створення Української повстанської армії!

         Об’єднані спільною ідеєю згуртованості та збереження України, ми відзначаємо це свято і вшановуємо тих, хто покликаний захищати Батьківщину, згадуємо предків, які своїми ратними подвигами змогли зберегти та відстояти Україну. У ньому втілені найкращі традиції звитяги та нескореності народу, козацька відвага та патріотизм багатьох поколінь українців – учасників збройних конфліктів у різних країнах, учасників Другої Світової війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, героїв революцій, учасників антитерористичної операції на Сході, волонтерів та багатьох інших. Радує те, що ми відзначаємо державне свято у широкому розумінні. Можемо з упевненістю говорити про те, що захисниками України є не лише військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній та інформаційний захист держави.

Шановні лубенці! Сердечно вітаю Вас з Днем захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті і славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.

Щиро зичу Вам доброго здоров’я, довгих років життя, уваги і турботи з боку оточуючих та впевненості у тому, що Ваша справа свята і потрібна.

 

Голова районної

державної адміністрації                                               Т.П. Качаненко

 

 

Наверх ↑