18 листопада – День працівників сільського господарства

Версія для друкуВерсія для друку

18 листопада – День працівників сільського господарства Шановні лубенці! Щиро вітаю Вас із Днем працівників сільського господарства – одним з найважливіших і найвагоміших свят, яке підсумовує сільськогосподарський рік, звеличує напружену хліборобську працю. Це свято особливо цінне і відповідальне для нашого району, адже Лубенщина має аграрний напрямок розвитку.

Нинішній рік відзначився неабиякими врожаями зернових, зернобобових і технічних культур. А це показник дбайливого догляду, відповідального господарювання кожного з Вас.

Для мене це свято вкрай важливе, адже перша освіта, трудовий стаж та найперші кроки у самостійному житті, які для мене є особливо цінними, пов’язані із сільським господарством. Надзвичайно поважаю хліборобську працю і вважаю, що більш важливої і відповідальної професії немає. Адже наш щоденний достаток, наша впевненість у завтрашньому дні, заповнені полиці у магазинах, продовольча безпека держави, економічні показники і авторитет країни на світовому продовольчому ринку – все це Ви, шановні аграрії, прості трудівники села, будівничі нашого добробуту. І хоч говорять: «Не хлібом єдиним…», проте саме з нього все починається.

Шановні аграрії! Завдяки Вашим знанням і природній мудрості, наполегливості, невтомному працелюбству, патріотичній відданості землі живе українське село, колоситься золотиста українська нива, розвивається сільське господарство, яке давно вже стало важливою складовою всієї економіки України. 

Доземний уклін Вам і щира вдячність  за невтомну  працю, розуміння її важливості для сьогодення і майбутнього,  за вірну і вічну любов до хліборобської справи.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства!

Від усієї душі зичу вам міцного здоров'я, щастя, добра та наснаги.  Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху, нехай неозорі лубенські поля радують Вас врожаями. Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

 

Голова районної

державної адміністрації                                                     Т.П. Качаненко

 

Наверх ↑