18 вересня - 77-а річниця визволення Лубенщини від нацистських загарбників

Версія для друкуВерсія для друку

18 вересня - 77-а річниця визволення Лубенщини від нацистських загарбників

Шановні жителі Лубенщини!

77 років тому, у вересневі дні 1943-го, землі нашого району було звільнено від фашистської окупації, але й сьогодні ми з теплом і любов’ю згадуємо подвиг захисників та визволителів рідного краю.

Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам'ять про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. Вони – у пам’яті кожної родини, у назвах вулиць і площ, у полум’яних квітах біля меморіалів Слави.

Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

У цей світлий день бажаю вам добробуту і процвітання, світлих перспектив вам і вашим нащадкам. Пам’ятайте, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, на жаль, багато у нашій державі. Та наш народ – сильний духом і вірний ідеалам добра і справедливості і це – назавжди!

 

Виконувач обов’язки

голови районної державної адміністрації                              Сергій Сіряченко

 

Наверх ↑