24 СЕРПНЯ – 28-А РІЧНИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Версія для друкуВерсія для друку

24 СЕРПНЯ – 28-А РІЧНИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ Шановні мешканці Лубенщини! Щиро вітаю вас із великими державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Сповнена сил і снаги, упевненості і віри, наша країна відзначає 28 день народження. Хоча насправді цій даті набагато більше років, адже в усі часи нашої історії батьки передавали своїм синам горде почування незалежності, як найдорожчу спадщину. Це свято кожного українця, хто своїми діями і вчинками, своїми почуваннями і прагненнями, горінням серця і незламною волею мислить і дбає про Україну, її добробут і її майбутнє. За словами Левка Лук’яненка, майбутнє України залежить від українців; індекс генетичного розуму українців один з найбільших у світі.

 Напередодні найбільшого державного свята кожен з нас підводить власний підсумок, аналізуючи який внесок був зроблений у загальну справу розвитку країни. Адже Україна починається з кожного з нас – з міцної родини, із доглянутого обійстя, з належним чином виконаної роботи, із поваги один до одного та до своїх традицій.  Мешканці Лубенщини день за днем наполегливою працею, трудовими здобутками підтверджують високий рівень відповідальності, патріотизму, любові до рідної землі. Низький уклін і щира подяка аграріям, підприємцям, висококваліфікованим вчителям, лікарям, службовцям, працівникам соціальної сфери та культури, громадським активістам та волонтерам, усім Вам, шановні ЗЕМЛЯКИ, за Вашу наполегливість і небайдужість.

Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну - рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу.

Бажаємо всім жителям посульського краю міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, щедрої долі, взаємної поваги та глибокої віри у гідне майбутнє рідної землі! Не забуваймо, що справжніми творцями нашого сьогодення і нашого майбутнього є ми самі, і лише ми здатні збудувати процвітаючу і справедливу країну, забезпечити гідне життя кожному громадянину і щасливе майбутнє нашим дітям.

Плекаймо спільну віру в справедливе, достойне і щасливе майбутнє.

 

Голова районної

державної адміністрації                                  Т.П. Качаненко

Наверх ↑