26 ЛИПНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ТОРГІВЛІ

Версія для друкуВерсія для друку

26 ЛИПНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ТОРГІВЛІ Шановні працівники торговельних закладів Лубенщини! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників торгівлі.

Торговельна галузь у будь-які які часи завжди залишалася найбільш розповсюдженою, конкурентоспроможною і потрібною сферою, без якої неможливо уявити розвиток суспільства. Від налагодження міцних торговельних зв’язків залежав рівень розвитку країни, її економіки, авторитету у світовому співтоваристві.

Беззаперечно, це свято всіх і кожного, адже, чи не найбільше працівників задіяно у сфері торгівлі, і кожен з нас, щодня купуючи товар, стає учасником процесу торгівлі-продажу.

Шановні працівники торгівлі! Усі Ви, незалежно від того, на яких посадах працюєте, щоденно забезпечуєте ефективне функціонування сучасної системи торгівлі, процвітання Ваших закладів в умовах ринкової економіки, формування економічного потенціалу Лубенщини.

Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту в сім’ях, вдячності від покупців, розуміння тієї великої відповідальності і серйозних завдань, покладених на Вас та зміцнення престижу Вашої професії.

 

Голова районної державної

адміністрації                                                            Олександр Циганенко                                                  

Наверх ↑