6 грудня - День Збройних сил України

Версія для друкуВерсія для друку

6 грудня - День Збройних сил України   День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, українських воїнів, які ціною свого життя захищають Україну на Донбасі, які є справжніми героями для усіх нас.

Уже ні в кого не викликає сумнівів, що Збройні Сили є запорукою нашої державної незалежності та гарантом безпеки нашого суспільства від зовнішніх викликів. Кожен день, коли в чистому небі України не вибухають снаряди, кожен метр відвойованої землі – то ваша заслуга і ваша честь, офіцери і солдати, наші доблесні воїни. 

Сьогодні на вас, шановні військовослужбовці, покладають надії мільйони українців, які мріють про мир, процвітання країни та її славу! І ці мрії обов’язково стануть реальністю, адже наш народ має свою історію та ментальність, а з тим і своє військо, яке гордо відстоювало право на недоторканність та незалежність держави від будь-якого загарбника!

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу землю. Вічна їм пам’ять і слава!

 

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил, учасники визвольних змагань українського народу!

 

Низький уклін вам за віддану службу Батьківщині, високу мотивацію та вірність обов’язку! В День Збройних Сил України бажаємо міцного здоров’я, військової удачі, успішного виконання поставлених завдань та завжди щасливого повернення додому. Бажаємо вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко витримувати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, щастя й доброту в серці.

 

Виконувач обов’язків голови

районної державної адміністрації                        Сергій Сіряченко

 

Наверх ↑