7 ГРУДНЯ – ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Версія для друкуВерсія для друку

7 ГРУДНЯ – ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ Лубенська районна державна адміністрація надсилає сердечні поздоровлення з Днем місцевого самоврядування депутатам, членам виконавчих комітетів, працівникам апаратів міської, районної та сільських рад, ветеранам органів місцевого самоврядування. У непростий час радикальних реформ у нашій державі районні, міські та сільські депутати, сільські голови виявляють тісну практичну взаємодію з органами державної виконавчої влади, напрацьовують новий конкретний досвід управління територіями, утримання соціальної сфери в умовах децентралізації.

Робота в органах місцевого самоврядування ніколи не була спокійною, розміреною, передбачуваною. Що не день, то важливі справи, клопоти й проблеми. Однак зусилля кожного із сільських голів району, депутатського корпусу районної, міської та сільських рад, працівників районної, міської та сільських рад спрямовані на те, щоб побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування, що передбачено змінами у законодавстві щодо децентралізації державної влади. Питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення ролі та відповідальності територіальних громад на сьогодні є, як ніколи, актуальним. Саме громада повинна свідомо вирішувати питання життєдіяльності території і брати на себе відповідальність за їх розвиток.

Бажаю від щирого серця землякам - усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, витримки та наполегливості, міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань.

Голова районної

державної адміністрації                                                             Т.П. Качаненко

 

 

Наверх ↑