АГРАРІЇ ЛУБЕНЩИНИ УСПІШНО ЗАВЕРШУЮТЬ КОМПЛЕКС ОСІННЬО-ПОЛЬОВИХ РОБІТ

Версія для друкуВерсія для друку

АГРАРІЇ ЛУБЕНЩИНИ УСПІШНО ЗАВЕРШУЮТЬ КОМПЛЕКС ОСІННЬО-ПОЛЬОВИХ РОБІТ Апаратну нараду у понеділок, 18 листопада, виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко розпочав із вдячності усім присутнім структурам за співпрацю  під час підготовки заходів, які завжди проходять на високому рівні. Вже у найближчу суботу о 10.00, за його повідомленням, на Лубенщині пройде обласний меморіальний захід з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів, до проведення якого триває активна підготовка.

Відповідно до плану наради розглянуті наступні питання порядку денного: про стан виконання Закону України «Про Державний реєстр виборців»; про завершення проведення комплексу осінньо-польових робіт 2019 року; про організацію заходів у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів в Україні; про виконання вимог Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування у Тишківській сільській раді».

За інформацією начальника відділу агропромислового і економічного розвитку райдержадміністрації Любові Логвин, станом на 18 листопада агроформуваннями на території району зібрано зернових і зернобобових разом із пізніми культурами на площі 37,2 тис.га, намолочено 219,74 тис.т при урожайності 59 ц з га. Уже завершено посів озимих культур. Під урожай 2020 року посіяні озимі культури на площі 8,21 тис.га.

Станом на кінець жовтня у Лубенському районі нараховується 25 855 виборців, - інформувала начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Тетяна Куліш. Протягом 2019 року до інформаційно-телекомунікаційної системи «Державний реєстр виборців» завантажено 450 відомостей періодичного поновлення опрацьовано 2 474 записи, направлено 136 запитів стосовно 734 виборців.

Протягом наради порушено ряд питань життєдіяльності району та дано конкретні вказівки щодо контролю за їх виконанням.  

Наверх ↑