АКАПЕЛЬНЕ ВИКОНАННЯ ГІМНУ УКРАЇНИ ТА ПІСЕННИЙ ПОДАРУНОК ВІД КЕРІВНИЦТВА: ЛУБЕНСЬКИХ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Версія для друкуВерсія для друку

АКАПЕЛЬНЕ ВИКОНАННЯ ГІМНУ УКРАЇНИ ТА ПІСЕННИЙ ПОДАРУНОК ВІД КЕРІВНИЦТВА: ЛУБЕНСЬКИХ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ  СВЯТОМ «Держслужба – це не фах, це поклик долі!», - можуть з упевненістю сказати про лубенських держслужбовців, котрих вітали напередодні професійного свята в адмінприміщенні райдержадміністрації.

Представники служб та організацій, які щодня наполегливо, відповідально, самовіддано виконують свої службові обов’язки, дбаючи про авторитет не лише своєї професії, але й передовсім держави, насправді роблять інколи непомітну, але вкрай необхідну і важливу роботу -  забезпечують виконання державних функцій на місцях.

«Робота державних людей завжди була важливою, хоч і не завжди помітною та належно оціненою. Почути всіх, допомогти, бути корисним – наше основне завдання, адже всі ми складали присягу на вірність народові України. Майже всі мешканці Лубенщини звертаються до органів держаної влади. Приємно констатувати, що наші земляки вчасно та якісно отримують необхідну допомогу, відчуваючи турботу та повагу з боку службовців. Тому до Вашої позиції завжди прислухаються, її цінують і поважають», - сказала у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко. З найкращими словами поздоровлень до присутніх у залі звернувся голова районної ради Григорій Угляниця. Перший заступник голови райдержадміністрації вирішив привітати колег креативно, подарувавши пісню у власному виконанні. За високі досягнення районні структури відзначені подяками; Почесної грамоти облдержадміністрації удостоєна головний спеціаліст відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Наталія Рябченко.

Святкового настрою усім присутнім додавали виступи талановитих артистів, зокрема Лії Сталь, Любові Речкалової, колективу спортивного бального танцю «Стиль», родини Васильченків, інших виконавців.  

Наверх ↑