Благодійний фонд «Карітас Полтава» запрошує прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу взяти участь у Всеукраїнському марафоні добрих справ «Дитина має право на щастя», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей

Версія для друкуВерсія для друку

Благодійний фонд «Карітас Полтава» запрошує прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу взяти участь у Всеукраїнському марафоні добрих справ «Дитина має право на щастя», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.

Зважаючи на епідеміологічну ситуацію в світі та неможливість організації масового святкування, благодійний фонд організовує творчий онлайн челендж «BIG DREAM». Дата проведення челенджу 1 червня 2020 року у мережі Facebook.

Головні умови участі у челенджі до Міжнародного дня захисту дітей:

  1. Бути зареєстрованим у мережі Facebook.

  2. 01 червня до 12:00 з підручних матеріалів (іграшки, одяг, канцтовари, книжки і т.ін.) викласти гігантську повітряну кулю, сфотографувати її та всіх, хто брав участь у її створенні.

  3. Чекати передачі челенджу.

Перший в порядку проведення челенджу викладає на своїй сторінці у Facebook фото кулі та всіх, хто її створював. Коротко пише про свою мрію. Додає хештеги #caritaspoltava #КАРІТАСДІТЯМ#bigdream (обов’язково!). Далі передає челендж наступному у списку, розмістивши коротке речення: передаємо челендж @ (і далі без пробілу посилання на людину, кому передається челендж).

Благодійний фонд «Карітас Полтава» гарантує подарунки учасникам.

Наверх ↑