День села святкували у Вовчику

Версія для друкуВерсія для друку

День села святкували у Вовчику  На стадіоні, місці проведення дійства, зібралося багато людей, аби підбити підсумки життя громади за рік, порадіти успіхам, окреслити коло актуальних проблем, над вирішенням яких будуть працювати найближчим часом. Захід відкрила сільський голова Ольга Козловська. Вона не шкодувала слів вдячності всім активним, небайдужим землякам, частина з яких занесена на сільську Дошку Пошани; спонсорам свята, які подбали про подарунки найкращому господарю, відзначили переможців оформлення квіткових композицій, турніру з шахів, народних умільців.

Тісна співпраця з народним депутатом України Костянтином Іщейкіним дає можливість реалізувати ряд проектів. Більше 800тис.грн із державного бюджету спрямовано на покращення об’єктів соціальної сфери. А тому і завітав Костянтин Євгенович на свято, аби порадіти у тісному родинному колі успіхам, привітати селян із Днем Незалежності, вручити Подяки народного депутата України окремим вовчанам. Щирі слова поздоровлень линули з уст голови районної ради Григорія Угляниці, начальника відділу культури і туризму Людмили Пазенко. Долучились до проведення Дня села і вихованці дитячого дошкільного закладу «Дзвіночок», опорного закладу «Вовчицька ЗОШ І-ІІІст.-ліцей»

Порадували творчістю учасники народного аматорського жіночого вокального квартету «Чарівниця», гурту «Бабусеньки», солісти Ніна Маложон, Тетяна Бондаренко, Світлана Костюк, Валентина Дараган.

Завітали на свято і аматори сцени Новооріхівського БК, виступ яких справив неабияке враження на глядачів. Пісні у виконанні Геннадія та Катерини Васильченко супроводжувалися танцями у виконанні дорослих і юних вовчан.

Смакували кулішем, насолоджувалися останніми літніми днями і вірили, що через рік неодмінно зустрінуться знову, бо відзначення Дня села стало гарною традицією, яку потрібно берегти і примножувати.

 

Наверх ↑