Дитсадок № 9 «Берізка» планують ввести в експлуатацію у середині листопада

Версія для друкуВерсія для друку

Дитсадок № 9 «Берізка» планують ввести в експлуатацію у середині листопада На об’єктах «Великого Будівництва» - ДНЗ № 9 «Берізка» та ЗОШ № 3 м. Лубни – тривають роботи.

29 жовтня виконувач обов’язки голови райдержадміністрації  Сергій Сіряченко спільно з завідувачем сектору будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Світланою Єрченко та завідувачем сектору інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Любов’ю Логвин взяли участь у нараді з питань реконструкції об’єктів, віднесених до програми #ВеликеБудівництво.

На об’єкті ДНЗ № 9 «Берізка» у стадії завершення роботи із фарбування фасаду, встановлення паркану та укладення тротуарної плитки. Об’єкт планують здати в експлуатацію у середині листопада.

На іншому об’єкті (ЗОШ № 3) продовжуються роботи з утеплення та фарбування фасаду будівлі, ремонту покрівлі. Сума освоєних коштів становить 2,5 млн.грн. На наступний рік заплановано проведення робіт з благоустрою та проведення протипожежних заходів.

Під час наради порушено ряд фінансових, організаційних і технічних питань, у тому числі терміни введення в експлуатацію модульної теплогенераторної.

Наверх ↑