До ЦНАПу Лубенської райдержадміністрації за 11 місяців нинішнього року надійшло понад 19 тисяч звернень у сфері земельних відносин

Версія для друкуВерсія для друку

До ЦНАПу Лубенської райдержадміністрації за 11 місяців нинішнього року надійшло понад 19 тисяч звернень у сфері земельних відносин 2 грудня виконувачем обов’язки голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком проведено засідання апаратної наради, у якому взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, керівники районних структур.

На початку наради Сергій Сіряченко вручив грамоту Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Любові Логвин, начальнику відділу агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації, відзначивши її роботу з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Відповідно до порядку денного розглянуті наступні питання: про підсумки роботи центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації за 11 місяців 2019 року та про виконання плану роботи та аналіз реалізації державної політики у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців сектором державної реєстрації за 11 місяців 2019 року. За інформацією Любові Мазнюк, начальника відділу з питань організації діяльності ЦНАПу протягом 11 місяців 2019 року зареєстровано 5003 звернень, що особисто звернулися до Центру, шляхом звернення громадянами on-line – 15 217 (у 2018 році - 2542). Із них:

  • у сфері паспортного сфері – 420;

  • у земельних відносин – 19 281;

  • у сфері державної реєстрації права власності на нерухоме майно – 517;

  • щодо надання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки – 2.

За 11 місяців нинішнього року сектором ДРРП та ЄДР виконано 1077 реєстраційних дій, інформувала завідувач сектору Олена Іващук. Розглянуто 664 заяви щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, проведено державну реєстрацію іншого речового права – 83 заяви, державна реєстрація внесення змін до відомостей ДРРП – 33 тощо.

Під час наради порушено ряд важливих питань життєдіяльності району.

Наверх ↑