До Дня захисника України на Лубенщині планують відкрити пам’ятний знак на честь загиблих учасників АТО

Версія для друкуВерсія для друку

До Дня захисника України на Лубенщині планують відкрити пам’ятний знак на честь загиблих учасників АТО Церемонія урочистого відкриття пам’ятного знака відбудеться напередодні державного свята і розпочнеться із літургії за загиблими у церкві Всіх Святих міста Лубни, яку очолить Єпископ Кременчуцький і Лубенський Федір.

Робота із встановлення пам’ятного знака та облаштування території перебуває на завершальній стадії. На монументі будуть викарбувані прізвища усіх загиблих учасників АТО. Таким чином громади вирішили увіковічити пам’ять про земляків, адже кошти на встановлення пам’ятника виділені з бюджетів Лубенської міської та районної рад, Засульської сільської ради.

10 жовтня за участю міського голови Олександра Грицаєнка, заступника голови райдержадміністрації Ігоря Нестеренка, керуючого справами виконкому Маргарити Комарової, сільського голови Засульської сільської ради Сергія Бондаренка відбулася робоча нарада, під час якої вирішили усі спірні питання щодо організації майбутнього свята, яке заплановане на 13 жовтня. У процесі проведення заходу заплановане вшанування учасників АТО, привітання від керівництва міста та району, урочисте відкриття пам’ятника та його освячення тощо.  

Наверх ↑