ДО СКЛАДУ РАЙОННОЇ РАДИ УВІЙШОВ НОВИЙ ДЕПУТАТ

Версія для друкуВерсія для друку

ДО СКЛАДУ РАЙОННОЇ РАДИ УВІЙШОВ НОВИЙ ДЕПУТАТ 4 лютого пройшло засідання позачергової 42 сесії районної ради, яке провів голова районної ради Григорій Угляниця. Участь у сесії брали виконувач обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

На розгляд депутатів було винесено дев’ять питань, які обговорені без суттєвих зауважень. До складу ради нинішнього скликання увійшов Микола Несен від партії «УКРОП», як наступний у списку. Його попередник Олександр Гриценко склав повноваження у зв’язку з обранням депутатом Ромоданівської сільської ради під час виборів 22 грудня минулого року. Своїм рішенням депутати затвердили Проєкти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів: с. Новооріхівка, с. Ромодан, с. Величківка Лубенського району Полтавської області. Це необхідно для реалізації запланованого інвестиційного проєкту.

Серед решти розглянутих питань: про виконання плану роботи районної ради за 2019 рік, про план роботи районної ради на 2020 рік, про внесення змін до показників районного бюджету на 2020 рік, про внесення змін до рішення районної ради «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності» тощо.

Наверх ↑