До уваги одержувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Версія для друкуВерсія для друку

До уваги одержувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

З 1 січня 2020 року рішенням Національної комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) затверджено окремий тариф на послугу з  розподілу природного газу.

У зв’язку з цим, у лютому одержувачі пільг і субсидій отримають від газорозподільних організацій нові платіжки із зазначенням вартості вказаної послуги.

Оскільки відповідне рішення НКРЕКП набрало чинності лише з початку поточного року, нарахування субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за січень 2020 року проведено без врахування нової послуги.

У лютому поточного року управліннями соцзахисту населення буде проведено перерахунок розмірів призначених субсидій та пільг з урахуванням послуги з розподілу природного газу, в межах соціальних норм, за два місяці (січень, лютий 2020 року).

Звертаємо увагу, що весь комплекс робіт по перерахунку розміру субсидій та пільг з урахуванням послуги з розподілу природного газу по кожному одержувачу соціальних гарантій буде проведено управліннями соцзахисту, без звернення громадян.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Наверх ↑