ДЯКУЮ ЛУБЕНСЬКИМ АГРАРІЯМ ЗА ВРОЖАЙ: ГОЛОВА ЛУБЕНСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТЕТЯНА КАЧАНЕНКО

Версія для друкуВерсія для друку

ДЯКУЮ ЛУБЕНСЬКИМ АГРАРІЯМ ЗА ВРОЖАЙ: ГОЛОВА ЛУБЕНСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТЕТЯНА КАЧАНЕНКО

На Лубенщині завершився збір ранніх зернових та зернобобових культур. Попри складнощі, з якими зіткнулися аграрії через затяжні зливи і відповідно затримку збиральних робіт, урожай зібрано у повному обсязі і в стислі терміни. Повинна констатувати, цього року лубенські землі порадували добірними врожаями, повною мірою віддячивши за турботу і належний догляд.

Посіяний, вчасно зібраний та збережений урожай – спільна перемога великої родини лубенських аграріїв – керівників підприємств, агрономів, механізаторів, водіїв, комбайнерів та інших працівників аграрного сектору.

За оперативною інформацією Департаменту агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації, Лубенський район по валовому збору займає 3 місце серед інших районів, а по урожайності - 6 місце. Такі здобутки надихають на нові звершення, тим більше ми маємо великий потенціал, сильний фермерський рух.

Лубенські аграрії – люди праці і великої відповідальності за взяті зобов’язання. Праця біля землі є найбільш правдивою та щирою, адже не терпить фальші і безвідповідальності.

Щиро вітаю усіх учасників зернозбирального процесу з вдалим завершенням першого етапу жнив та бажаю успішного збору пізніх зернових та технічних культур! Бажаю Вам родючих нив, щедрого сонця та вчасних дощів. Хай Ваші домівки повняться злагодою та достатком, хай родини будуть міцними та дружними, здоров’я – непохитним, а здобутки – вагомими. Нехай повсякчас на благодатній лубенській землі зростає важке тужаве колосся, приносячи втіху і багатство, даруючи життя.

 

Наверх ↑