Фахівцями центру соціальних служб проведено обстеження сімей, які опинились в складних життєвих обставинах

Версія для друкуВерсія для друку

Фахівцями центру соціальних служб проведено обстеження сімей, які опинились в складних життєвих обставинах На виконання листа Мінсоцполітики від 26.03.2020 р. № 4245/0/2-20/37 «Про забезпечення прав дітей в умовах проведення карантинних заходів» та з метою попередження виникнення непередбачуваних подій, які можуть негативно позначитися на житті та здоров’ї дітей району, фахівцями Лубенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) у взаємодії з працівниками ювенальної превенції місцевого відділу поліції проведено обстеження сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

В ході обстеження фахівцями було надано комплекс соціальних послуг членам родини, проведено роз’яснювальну, профілактичну та інформаційну роботу з метою попередження насильства в сім’ї, шкідливості зловживання алкоголем, надано консультації щодо покращення побутових умов, а також попереджено про відповідальність, яка настає за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Також громадяни ознайомились із правилами поведінки під час карантину. Так,  серед населення  було проведено профілактично - роз'яснювальні  заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, наголошено на необхідності  ретельного дотримання особистої гігієни та уникнення  відвідування місць, де є скупчення людей.

Бережіть себе та здоров’я своїх близьких, залишайтесь вдома! Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до  Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. О. Бекетова, 19, к. 50. Контактний телефон: 74-803.

 

 

Наверх ↑