Фрукти Полтавщини для лубенських школярів

Версія для друкуВерсія для друку

Фрукти Полтавщини для лубенських школярів 4 жовтня голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко спільно з заступником голови райдержадміністрації Ігорем Нестеренком, виконувачем обов’язків начальника управління агропромислового та економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій райдержадміністрації Любов’ю Логвин здійснили робочу поїздку на підприємства, які працюють на території  Калайдинцівської сільської ради: приватну агрофірму «Агротехнологія» (керівник Вадим Хопта), ФГ «Екокрай» (керівник Валерій Орошан).

Мета поїздки – ознайомлення із результатами діяльності сільськогосподарських підприємств повною мірою виправдала очікувані сподівання. Адже ці сільськогосподарські підприємства є надійними друзями та партнерами для керівництва сільської ради та мешканців. Так, і цього дня від ФГ «Екокрай»  місцевий дитсадок та школа отримали фрукти для забезпечення харчування дітей.

Керівники підприємств ознайомили із досягненнями у роботі, передовсім працевлаштуванням сільського населення, порушили проблемні питання, які наразі виникають тощо.

Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко подякувала за підтримку закладів соціальної сфери сільської ради, розуміння місцевих проблем та допомогу у їх вирішенні.

Наверх ↑