Голова райдержадміністрації Олександр Циганенко ознайомився з ремонтом дороги Київ-Харків-Довжанський у межах Лубенського району

Версія для друкуВерсія для друку

Голова райдержадміністрації Олександр Циганенко ознайомився з ремонтом дороги Київ-Харків-Довжанський у межах Лубенського району Сьогодні, 17 липня, голова райдержадміністрації Олександр Циганенко та заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко оглянули, як тривають ремонтні роботи на ділянках траси М-03 (220+124 км-210+00 км), яка входить до проєкту #ВеликеБудівництво.

Виконавець робіт підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» Євген Швайко ознайомив із запланованим обсягом робіт і детально зупинився на технологічних складових. Нині триває укладення верхнього шару асфальтобетону на ділянці 211+00 км-210+00 км, а вже за тиждень рух транспорту буде спрямований по відремонтованій стороні. За словами Євгена Швайка, поставлене завдання – якомога оперативніше відкрити основний проїзд, далі будуть зроблені з’їзди до населених пунктів.

На ділянці 216 км, біля с. Шершнівка вже нанесено дорожню розмітку та встановлене освітлення, на 210+00 км-211+00 км біля с. Войниха проєктом заплановано облаштування підземного пішохідного переходу та встановлення двох зупинок.

Загалом визначений відрізок дороги планують здати в експлуатацію у серпні-вересні цього року.

Наверх ↑