Голова райдержадміністрації Олександр Циганенко взяв участь у засіданні «круглого столу» чорнобильських організацій Лубенщини

Версія для друкуВерсія для друку

Голова райдержадміністрації Олександр Циганенко взяв участь у засіданні «круглого столу» чорнобильських організацій Лубенщини 23 липня відбувся круглий стіл "Лубенці за права людини" за участю  чорнобильських організацій Лубенщини, представників влади та громадськості. Предметом обговорення були  подій, що відбулися у Харкові наприкінці червня та стали причиною арешту очільника  ГО «ЛМГОІ «Ветерани Чорнобиля Віктора Собка.

У обговоренні взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Циганенко, члени чорнобильських організацій з Лубен, Харкова, Миргорода та Хоролу, а також ветерани АТО та Афганістану, громадськість. У процесі спілкування було висловлено багато різних думок, зокрема заступником голови Харківської організації «Союз Чорнобиль України» Віктором Жигаєвим, депутатом обласної ради Русланом Ляшком, головою обласної організації Ларисою Погребняк, іншими учасниками круглого столу.

За результатами обговорення прийнято  звернення до центральних органів влади, зокрема до президента України, Генерального прокурора, голови Верховної Ради, уповноваженого Верховної ради України з прав людини, радника президента України, голови Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО, а також до народного депутата України Анастасії Ляшенко від усіх чорнобильських та інших громадських організацій з проханням  відповідним чином відреагувати на даний конфлікт та прийняти законні рішення.

Наверх ↑