ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР ЦИГАНЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТІЙ ЦЕРЕМОНІЇ ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ ДО ВІЧНОГО ВОГНЮ НА ПЛОЩІ СЛАВИ З НАГОДИ ДНЯ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Версія для друкуВерсія для друку

ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР ЦИГАНЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТІЙ ЦЕРЕМОНІЇ ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ ДО ВІЧНОГО ВОГНЮ НА ПЛОЩІ СЛАВИ З НАГОДИ ДНЯ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ Олександр Циганенко спільно з міським головою Олександром Грицаєнком, представниками ветеранських організацій, громадськості  вшанували численних жертв Другої світової війни. Масовий терор, незліченні жертви і руйнування не оминули жодну українську родину. За деякими даними, загинув кожен п’ятий українець.

Найбільше, що  нам зараз потрібно – це мир, ми схиляємо голови в повазі перед мільйонами українців, які загинули за наше майбутнє, ми вклоняємося мужності наших солдатів, які стримують ворога на сході.

Звертаючись до учасників скорботного заходу, голова райдержадміністрації Олександр Циганенко, міський голова Олександр Грицаєнко та голова міської ветеранської організації Олексій Пивовар говорили про ціну, яку заплатила Лубенщина в цій з найкровопролитнішій з воєн.

В знак вічної пам’яті і скорботи за загиблими покладено квіти до вічного вогню на площі Слави.

Наверх ↑