ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «РУХ СВАРОГ» ПЕРЕДАЛА ЛУБЕНСЬКІЙ ЛІКАРНІ ЗАХИСНІ ЩИТКИ

Версія для друкуВерсія для друку

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «РУХ СВАРОГ» ПЕРЕДАЛА ЛУБЕНСЬКІЙ ЛІКАРНІ ЗАХИСНІ ЩИТКИ КУ «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» продовжує отримувати благодійну допомогу для боротьби з коронавірусною інфекцією. «Звертаються великі підприємці, окремі громадяни, громадські організації. Запитують, що потрібно. Вдячний усім, хто допомагає, розуміючи, що саме медпрацівники перебувають на передовій у боротьбі за життя і здоров’я пацієнта.  На сьогодні лікарня має певний  запас засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів. Але на майбутнє потреба є», - розповів головний лікар Сергій Наталенко під час зустрічі з головою райдержадміністрації Олександром Циганенком.

Нещодавно до очільника райдержадміністрації звернувся голова ГО «Рух Сварог» Андрій Базяка, висловивши побажання передати лікарні захисні щитки для медпрацівників. Громадська організація з Оржиччини виграла у проєкті Литовського посольства «Людяність і взаємодопомога» та через Міжнародний фонд «Відродження» отримала засоби індивідуального захисту, дезінфікуючі засоби для боротьби з коронавірусною інфекцією. Сьогодні захисні щитки передали лубенським медпрацівникам.

«Щиро радію, що є такі люди, які знаходять можливість допомогти лікарняним закладам. Їхня допомога та особливо їхня небайдужість - неоціненна», - наголосив Олександр Циганенко.

Наверх ↑