Громадська рада 2017-2018 завершила свою роботу. Далі буде…

Версія для друкуВерсія для друку

Громадська рада 2017-2018 завершила свою роботу. Далі буде…

Своє останнє засідання провела громадська рада нинішнього скликання, яка працює впродовж двох років. Незважаючи на складні погодні умови, представники громадянського суспільства зібралися, аби почути звіт голови та підсумувати свою роботу. Як завжди, до них долучилися голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, перший заступник Сергій Сіряченко та заступник Ігор Нестеренко.

Багато великих і малих справ було зроблено за участі громадської ради Лубенщини, яку визнали однією з найактивніших в області. Звітував про них голова громадської ради Віктор Новіков. (звіт голови у долученому файлі). Було немало досягнень, радощів, були і втрати, і здобутки, і обговорення, і суперечки. Та найголовніше – не було байдужості, а була участь, активна та емоційна, словесна і реальна.

Зі свого боку голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко висловила переконання, що громадська рада є серйозним колегіальним органом, який об’єднав різних авторитетних людей. «Кожен з вас вільно висловлює свою думку, власне бачення вирішення проблем, а це для органів влади є великим стимулом. Адже всі ви представляєте інтереси багатьох громадян і доносите до нас їхні проблеми. Пишаюся нашими спільними проектами і, думаю, що  попереду у нас багато роботи, багато заходів. До кінця лютого ми повинні визначити автомобільні дороги, які потрібно відремонтувати. Обов’язково обговоримо заплановані обсяги робіт з вами. До речі, у наступному році на ремонт доріг планують спрямувати вдвічі більше коштів, ніж цього року», - на цьому акцентувала увагу очільниця району.

За словами Петра Гузя, громадська рада району працює результативно та ефективно. Важливо, що керівництво райдержадміністрації, зокрема голова Тетяна Качаненко завжди з громадськістю.

Також було розглянуто ряд важливих питань, зокрема відповідь на лист, надісланий на попередніх засіданнях громадської ради до ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» щодо стану автомобільної дороги Тишки-Висачки-Грибище.

Уже завершено прийом документів від громадських об’єднань на участь в установчих зборах з формування нового складу  громадської ради. Про проведення установчих зборів буде повідомлено додатково.

Наверх ↑