ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЛУБЕНЩИНИ ПЛАНУЮТЬ ЗВЕРНУТИСЯ ДО УКРПОШТИ З ПРОПОЗИЦІЮ ВИГОТОВИТИ СЕРІЮ МАРОК, ПРИСВЯЧЕНИХ ЗАГИБЛИМ УЧАСНИКАМ АТО

Версія для друкуВерсія для друку

ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЛУБЕНЩИНИ ПЛАНУЮТЬ ЗВЕРНУТИСЯ ДО УКРПОШТИ З ПРОПОЗИЦІЮ ВИГОТОВИТИ СЕРІЮ МАРОК, ПРИСВЯЧЕНИХ ЗАГИБЛИМ УЧАСНИКАМ АТО Цю ідею предметно обговорили під час зустріч голови райдержадміністрації Олександра Циганенка з начальником центру поштового зв’язку у м. Лубни Полтавської дирекції АТ «Укрпошта» Людмилою Карпенко.

Національний оператор поштового зв’язку Укрпошта має цікавий проєкт «Власна марка», який дає змогу замовити відповідні тематичні марки. Громадські організації ветеранів АТО та чорнобильців порушують питання виготовлення таких марок із зображенням лубенців, загиблих в АТО, та Героя України, чорнобильця Олександра Лелеченка. Відповідне звернення ряд громадських організацій у найкоротші терміни адресують обласному керівництву Укрпошти.

З очільником лубенського відділення Людмилою Карпенко учасники зустрічі обговорили важливі питання роботи сільських відділень, доступності послуг поштового зв’язку, браку кадрів та необхідності  вирішення проблеми з приміщеннями у Шершнівці, Литвяках, Мгарі, В’язівку та Мацківцях.

Наверх ↑