ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

6 серпня у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації  розглянуто питання «Про стан підготовки лікувально-профілактичних закладів області до роботи в осінньо-зимовий період 2018/19 року», «Про ситуацію в пенсійній галузі області та заходи щодо активізації наповнення бюджету Пенсійного фонду», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

7 серпня у м. Полтаві голова облдержадміністрації, голова ГС «Федерація футболу Полтавщини» В.Головко провів засідання виконкому ГС «Федерації футболу Полтавщини», де обговорено 10 питань, зокрема, підбито підсумки першого етапу чемпіонату Полтавської області 2018 року. Також визначено час і місце проведення цьогорічного фіналу Кубка Полтавщини.

 

* * *

7 серпня заступник голови облдержадміністрації О.Пругло у ході робочої поїздки до Новосанжарського району за участю керівників району та селища провів нараду щодо прийому-передачі соціально-культурних закладів (школи, позашкільні заклади, заклади культури), які знаходяться на території Новосанжарської об’єднаної територіальної громади, на баланс Новосанжарської селищної ради. Також обговорено питання співфінансування терцентру первинної медичної допомоги. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

7 серпня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів робочу зустріч з керівництвом Оржицького району щодо використання в 2018 році субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання (наближених до сімейних), та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа для будівництва малих групових будинків для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, в тому числі дітей з інвалідністю.

 

* * *

8 серпня у м. Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю голови Чорнухинської райдержадміністрації О.Ковгана, начальника управління інфраструктури облдержадміністрації С.Марчишенця, депутата обласної ради В.Стасовського, представників Служби автомобільних доріг та Агентства місцевих доріг у Полтавській області обговорив стан автошляху Т-17-14, що має територіальне значення в регіоні і з’єднує Лубенський та Чорнухинський райони (загальна довжина - 34,7 км). Окреслено першочергові завдання щодо проведення майбутнього ремонту, визначено джерела фінансування робіт.

 

* * *

8 серпня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий та заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяли участь у відеонараді Мінрегіонбуду в режимі on-line щодо розвитку мережі дитячих будинків сімейного типу та малих групових будинків, підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості та інших актуальних питань впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку.

 

* * *

8 серпня  у  м. Полтаві  відбулося засідання робочої групи з питань внесення змін до Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

9 серпня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий  провів засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при облдержадміністрації, де проаналізовано ситуацію у господарстві ім. Декабристів, що у с. Декабристів Миргородського району, у зв’язку з виявленням вірусу АЧС. За підсумками роботи дано відповідні доручення щодо недопущення поширення небезпечної інфекції в регіоні.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑