ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

17 вересня у Полтаві на нараді у в. о. голови ОДА А.Пісоцького за участю керівників причетних структурних підрозділів ОДА та обласних служб розглянуто питання «Про ситуацію, що склалася на території Полтавської області щодо карантинних бур’янів (амброзії полинолистої)», «Про актуальні завдання та напрями оптимізації надання правової допомоги  населенню області», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області».

 

* * *

17 вересня у Полтаві заступник голови ОДА Р.Товстий провів засідання Координаційної ради у справах дітей при облдержадміністрації щодо попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, профілактики правопорушень серед дітей та  захист дітей від жорстокого поводження, у тому числі кіберзлочинів.

 

* * *

17 вересня у Полтаві за участю заступника голови ОДА Р.Товстого відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня рятівника. Кращих фахівців галузі нагороджено відзнаками обласної влади.

 

* * *

18  вересня у Полтаві за участю заступника голови ОДА М.Білоконя, голів РДА, міських голів відбулися розширені інструктурсько-методичні збори з членами обласної призовної комісії, головами районних (міських) призовних комісій, військовими комісарами районних (міських) військових комісаріатів, старшими лікарями районних (міських) призовних комісій.

 

* * *

18  вересня у Полтаві заступник голови ОДА Р.Товстий провів засідання комісії щодо використання у 2018 році субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на розробку проектів, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

18 вересня у Полтаві відбулася зустріч керівників структурних підрозділів облдержадміністрації з делегацією Представництва Європейського Союзу в Україні. Радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні В.Давидова наголосила на важливості реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. Йшлося про підтримку ЄС в усіх сферах реформування, які реалізують в Україні, зокрема, децентралізація, реформа державного управління, освіти та медицини.

 

* * *

20 вересня у Полтаві відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин, де розглянуто ряд питань щодо сфер землеустрою та землекористування, дотримання в агропромисловому комплексі області норм екологічного законодавства та врегулювання проблемних питань з його застосування, перспективи розвитку галузі рибництва в області. Також розглянуто питання «Про зміни до Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року (в новій редакції)».

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑