ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

5 листопада у м.Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка розглянуто питання «Про стан виконання централізованих заходів щодо надання медичної допомоги хворим на цукровий діабет», «Про виконання регіональної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2017-2020 роки», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

5 листопада у м.Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко за участю голів райдержадміністрацій, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб провів нараду з проблемних питань щодо перевезення пільгових категорій громадян на території Полтавської області та стану призначення житлових субсидій на опалювальний період 2018/2019 року. Проаналізовано поточний стан справ, дано відповідні доручення щодо вирішення наявних проблемних питань.

 

 

* * *

5 листопада голова облдержадміністрації В.Головко спільно із заступником голови облдержадміністрації О.Пруглом взяв участь у селекторній нараді  під головуванням  Віце-прем’єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Г.Зубка з обговорення питання щодо виконання завдань, передбачених заходами з розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

 

* * *

 5 листопада у м.Решетилівка за участю голови обласної ради О.Біленького відбулося урочисте відкриття першого оновленого відділення ПАТ «Укрпошта» в Полтавській області.

 

 

* * *

6 листопада у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбулося засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів. Підбито підсумки роботи за 2 тижні, визначено головні завдання подальшої діяльності.

 

 

* * *

7 листопада у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського з ініціативи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації та за участі заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, представників депутатського корпусу обласної ради, громадськості, видавців, авторів відбулася церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Краща книга Полтавщини».

* * *

7 листопада у м.Полтаві за участю заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання журі конкурсу студентських робіт «Від студентського самоврядування до самоврядування громад». Визначено переможців конкурсу, які будуть заохочені матеріально за підготовлені наукові роботи.

* * *

7 листопада у м. Полтаві за участю заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) інститутів громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2019 році. Відібрано 12 проектів інститутів громадянського суспільства, які візьмуть участь у відкритому захисті проектів.

 

* * *

7 листопада у Полтавському краєзнавчому музеї імені В.Кричевського за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулися урочистості  з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

* * *

8 листопада у м. Полтаві на стадіоні «Динамо» після завершення гри за Суперкубок Полтавської області з футболу голова облдержадміністрації В.Головко  спільно з виконавчим директором ГС «Федерація футболу Полтавщини» В.Пожечевським вручив пам’ятні нагороди всім учасникам футбольного матчу та Суперкубок переможцям.

 

* * *

8 листопада у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів регіональну нараду із керівниками Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Полтавській області, управлінь капітального будівництва регіону, забудовниками та новоствореними органами Держархбудконтролю  щодо здійснення контролю за будівництвом в області. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

* * *

8 листопада у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання регіональної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших категорій громадян. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

 

* * *

9 листопада у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбувся культурно-мистецький захід «Олесь Гончар - співець української мови».

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑