ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

4 березня у м. Полтаві на нараді у першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан реалізації в області окремих законодавчих ініціатив Міністерства юстиції України», «Про організацію роботи в області щодо надання житлових субсидій населенню у грошовій формі», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

 

* * *

5 березня у м. Полтаві за участю першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького відбулося розширене засіданні колегії Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, де підбито підсумки роботи у минулому році та визначено пріоритети подальшої діяльності аграрного сектору економіки краю.

 

* * *

5 березня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло у режимі онлайн-конференції взяв участь у загальнодержавній селекторній нараді з питань забезпечення населення централізованим теплопостачанням, яку провів Прем’єр-міністр України В.Гройсман.

 

* * *

5 березня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів засідання балансової комісії підприємств  житлово-комунального господарства щодо розгляду та погодження фінансових планів підприємств, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

6 березня у м. Кобеляки за участю  голови обласної ради О.Біленького, голови райдержадміністрації Т.Шевченко, лікарів, представників громадськості відбулося відкриття терапевтичного відділення Кобеляцької центральної районної лікарні після проведення капітального ремонту.

 

* * *

7 березня у м.Полтаві за участю заступника голови  облдержадміністрації О.Пругла, заступника голови  облдержадміністрації М.Білоконя, секретаря Полтавської міськради О.Шамоти, народного депутата України Ю.Бублика, представників структурних підрозділів облдержадміністрації, міськвиконкому, студентства та громадськості відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку з нагоди 205-ї річниці з дня народження Великого Кобзаря та Національного шевченківського дня.

 

* * *

7 березня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий за участю заступника начальника управління пожежної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям апарату ДСНУ України Є.Лінчевського провів нараду, де підбито підсумки  контрольної перевірки з виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань  техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб у 6 містах та 4-х районах області. За результатами десятиденної перевірки складено відповідний акт з рекомендаціями щодо першочергових напрямів діяльності для посилення ефективності сфери цивільного захисту регіону.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑