ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

8 квітня у м.Полтаві на нараді у тимчасово виконувача обов’язків голови облдержадміністрації Р.Товстого за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про заходи щодо підтримки ініціатив громадськості в контексті реалізації в Полтавській області Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки»

, «Про використання коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2018 році та перспективи формування Фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2019 році», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У роботі наради взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

 

* * *

8 квітня у м.Полтаві тимчасово виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Р.Товстий спільно з заступником голови облдержадміністрації О.Пруглом провів зустріч із заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі України М.Тітарчуком, який перебував з робочою поїздкою в регіоні. Обговорено перспективи соціально-економічного розвитку регіону, зокрема, йшлося про новації та зміни законодавства з питань поліпшення інвестиційного клімату та створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, інвестиційну політику, створення індустріальних парків тощо.

* * *

9 квітня у м. Кременчук заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України М.Тітарчук спільно з Кременчуцьким міським головою В.Малецьким зустрівся з підприємцями міста та обговорив питання зовнішньоекономічної діяльності, державно-приватного партнерства, інноваційної діяльності як складової інвестиційної. Потому М.Тітарчук ознайомився з роботою ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» та ТОВ  «Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат», поспілкувався з їх керівниками та виробничниками.

* * *

9 квітня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у селекторній нараді з питань реформування освіти, яку у відео- режимі провів Прем’єр-міністр України В.Гройсман.

 

* * *

9 квітня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду щодо прийняття на баланс  КП ПОР «Полтававодоканал» мереж водовідведення на  вулицях Гожулівській, 6 та Маршала Бірюзова, 94 обласного центру. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

* * *

10 квітня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь взяв участь у проведенні конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби категорії «Б» - начальників Служби у справах дітей та управління інфраструктури облдержадміністрації.

 

* * *

10 квітня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося розширене засідання робочої групи з розробки проекту змін та доповнень до Програми зайнятості населення Полтавської області на 2018-2020 роки. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *

10 квітня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів нараду щодо виконання доручень, даних на селекторній нараді 05.03.2019 під головуванням Прем’єр-міністра В.Б. Гройсмана щодо аналізу рівня тарифів на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, встановлених органами місцевого самоврядування після 01.11.2018. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

* * *

10 квітня у м. Полтаві у рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО  «Фундація «Відкрите суспільство», відбувся День кар’єри ЄС. У рамках заходу бажаючі спілкувалися з потенційними роботодавцями та ознайомилися із світовими трендами у сфері праці.

* * *

11 квітня на базі Щербанівської ОТГ Полтавського району за участю керівників районів, структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голів ОТГ відбулося виїзне розширене засідання колегії облдержадміністрації, яке провів тимчасово виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Р.Товстий. Розглянуто питання «Про співробітництво та об’єднання громад як шлях до сталого розвитку регіону», «Про організацію надання медичної допомоги сільському населенню області в умовах трансформації системи охорони здоров’я» та «Про досвід успішної територіальної громади та перспективи розвитку». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑