ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

2 вересня м. Полтаві  на нараді у т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругла за  участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан впровадження проектів міжнародно-технічної допомоги на території Полтавської області в першому півріччі 2019 року», «Про підбиття підсумків весняного 2019 року призову громадян області на строкову військову службу та завдання з призову громадян восени 2019 року». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

2 вересня м. Полтаві  за участю т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося урочисте засідання вченої ради Української медичної стоматологічної академії, присвячене Дню знань. Керівник області привітав викладацький склад ВНЗ з початком нового навчального року, вручив відзнаки обласної влади.

 

* * *

3 вересня у м. Полтаві т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у відкритому обговоренні питань, пов’язаних із встановленням економічно обґрунтованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для КППОР «Полтававодоканал».

 

 

* * *

3 вересня у с. Потоки Кременчуцького району голова обласної ради О.Біленький зустрівся з учнями-учасниками семінару-тренінгу з підготовки проектів на Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2019 року, подякував організаторам за належний рівень проведення заходу, вручив учасникам сертифікати про проходження навчання та висловив упевненість, що кожен неодмінно напише цікавий, креативний проект.

 

 

* * *

4 вересня у Полтаві т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у роботі засідання комісії з питань розподілу субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для деяких пільгових категорій громадян, а також членів їх сімей. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

4 вересня у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка за участю т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося відкриття виставки підприємств нафтогазового профілю та ІV Міжнародний галузевий форум «Видобуток. Капітальний ремонт. Інтенсифікація», який традиційно проходить у рамках професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

 

* * *

4 вересня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий на виконання Указу Президента України від 09.07.2019 № 511 «Про деякі заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів» та відповідного доручення заступника керівника ОПУ О.Гончарука від 20.08.2019 № 44-01/2237 провів нараду з представниками комунальних підприємств – постійними лісокористувачами та причетними керівниками органів місцевого самоврядування. Обговорено питання щодо посилення заходів контролю за використанням та охороною лісів з метою протидії незаконним рубкам та запровадження електронного обігу деревини у форматі відкритих даних. Дано відповідні доручення.

 

* * *

5 вересня у м. Полтаві за участю т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання президії  Полтавської обласної ради сьомого скликання, яке провів перший заступник голови обласної ради Є.Холод. Обговорено питання порядку денного чергової сесії обласної ради.

 

* * *

5 вересня у м. Полтаві т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів із підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 року.

 

* * *

6 вересня у м. Полтаві т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги. Після обговорення питань порядку денного дано відповідні доручення.

 

* * *

6 вересня у Полтавському обласному музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулася урочиста церемонія вручення Премії Полтавської обласної ради імені І.П. Котляревського та концертна програма «Будеш, батьку, панувати, поки живуть люди, поки сонце з неба сяє, тебе не забудуть!».

 

* * *

6 вересня у м. Полтаві за участю заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання журі Премії Полтавської обласної ради імені Юрія Горліса-Горського. Після ознайомлення з матеріалами, поданими на здобуття премії, обговорено кандидатури потенційних переможців у номінаціях «Національно-патріотичне виховання»,  «Захисник України», «Урок мужності» та «Волонтерська діяльність».

 

 

Наверх ↑