ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

9 липня у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В. Головка за участю голів райдержадміністрацій, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про хід реалізації Регіонального плану розвитку професійно-технічної освіти Полтавської області на 2016-2018 роки та Стратегії створення нового освітнього простору професійної (професійно-технічної) освіти Полтавської області на 2017-2020 роки», «Інформація про виконання доручення голови облдержадміністрації щодо підключення Інтернет-послуг до соціально значущих місць в районах», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

 

* * *

10 липня у м. Полтаві за участю директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Т.Голбана відбулася нарада з питань створення та впровадження в області геоінформаційної системи містобудівного кадастру регіонального та місцевого рівня. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

11 липня у м. Полтаві голова облдержадмінстрації В. Головко спільно з заступником голови облдержадміністрації О.Пруглом провів робочу зустріч з делегацією медиків на чолі з заступником Міністра охорони здоров’я України П.Ковтонюком. Обговорено різнопланові аспекти реформування медичної галузі регіону, зокрема, визначення медичних округів, новацій щодо фінансування системи медичних послуг, впровадження телемедецини, укладення декларацій з сімейними лікарями. Також йшлося про перспективи Полтавщини, як пілотного регіону в усіх напрямках й ініціативах, які втілює МОЗ України.

 

* * *

11 липня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації                           В. Головка, голови обласної ради О.Біленького відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном. Обговорено 25 питань, що виносяться на розгляд чергової сесії обласної ради.

 

 

* * *

11 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло зустрівся з головою Представництва Міжнародної Федерації Червоного Хреста та Червоного Півмісяця в Україні Горхмазом Гусейновим та головою обласної організації Товариства Червоного Хреста І.Плюсніною. Обговорено ситуацію щодо допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, а також питання соціальної реабілітації демобілізованих учасників АТО.

 

* * *

11 липня заступник Міністра охорони здоров’я України П.Ковтонюк спільно з директором Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.Лисаком у ході робочої поїздки до Гадяцького району зустрівся з його керівниками та  ознайомився з матеріальною базою оновлених неврологічного та терапевтичного відділень Гадяцької ЦРЛ, оснащенням Сарської сільської амбулаторії, вивчив процес обміну інформації ЦРЛ з сільськими амбулаторіями, обговорив перспективи створення на базі Гадяцької ЦРЛ центру Північного госпітального округу.

 

* * *

12 липня  у  м. Зіньків за  участю  голови  облдержадміністрації  В.Головка, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів райдержадміністрацій та районних рад відбулося виїзне пленарне засідання двадцятої сесії обласної ради сьомого скликання, яке провів голова обласної ради О.Біленький. До порядку денного внесено понад 130 питань щодо різних сфер життєдіяльності регіону.

 

* * *

12 липня  у  м. Полтаві  заступник голови  облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів з підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2018/19 року.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑