Колектив з Хорошків взяв участь у фестивалі «Борщик у глиняному горщику»

Версія для друкуВерсія для друку

Колектив з Хорошків взяв участь у фестивалі «Борщик у глиняному горщику»11 серпня 2018 року у Опішні відбувся 5-ий Міжнародний гастрономічний фестиваль-квест «Борщик у глиняному горщику». У заході взяв участь народний аматорський жіночий вокального ансамбль «Хорощанка».

Організатор, автор ідеї та директор дійства – етнолог, кандидат історичних наук, дослідниця традицій використання глиняного посуду в культурі харчування українців Олена Щербань, яка любить етно, поважає освіченість, ділиться успіхами, дарує Щастя, ллє Добро, працює за покликанням.

На фестивалі встановлено рекорд – 50 різновидів борщу у глиняних горщиках, запропонованих учасниками заходу. Різноманітні етно-кіндер-фести, презентація хлібної закваски, майстер-клас із народних танців та ін. І, звісно, для гарного настрою  - виступи аматорів сцени, серед яких неперевершено виглядала наша «Хорощанка».

Талановиті співачки, об’єднані великою любов’ю до пісні у чудовий колектив, гідно представили аматорське мистецтво лубенського краю і продемонстрували високий рівень виконавської майстерності, отримали заслужене визнання в оцінці глядачів.

Так тримати! Вітаємо з блискучим виступом!

Наверх ↑