Конкурс краси і грації в бібліотеці

Версія для друкуВерсія для друку

Конкурс краси і грації в бібліотеці З лагідними промінцями сонечка та ніжними первоцвітами до нас приходить весна. А з нею – Міжнародний жіночий день 8 березня.

З нагоди цього чудового свята в Лубенській центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика була проведена конкурсна програма для дівчаток «Міс Україночка».

В конкурсах «Знайомство», «Парад вишиванок», «Розумнички», «Я – господиня», «Коронний танок» брали активну участь семеро конкурсанток. Учасниці змагань Юля Кисіль, Наташа Бондаренко, Катя Силка, Даша Колісник, Аліса Толкачова, Віталія Фаренюк та Софія Ставицька розповідали про свої родини, мрії та хобі, демонстрували артистичні та кулінарні здібності, знання українських традицій.

Усі дівчатка були  нагороджені титулами в різних номінаціях та отримали від бібліотеки призи. Почесний титул «Міс Україночка» журі надало двом конкурсанткам: Дарині Колісник та Віталії Фаренюк.

Під час заходу лунали чудові пісні у виконанні Тані Кисіль, віршоване привітання прозвучало від Єгора Овраменка. Діти та дорослі брали участь у святковому караоке, переглянули відеоролик «Міс Всесвіт-2017». Ведучі заходу Денис Колісник та Руслана Чичикало щиро побажали всім присутнім в залі весняного настрою і родинного тепла.

Наверх ↑