«КУБОК ПАМ’ЯТІ - 2019»

Версія для друкуВерсія для друку

                                      «КУБОК ПАМ’ЯТІ - 2019»

     З 26 по 30 червня 2019 року в селі Вільшанка Лубенського району проходив відкритий особисто-командний Чемпіонат Полтавської області, Всеукраїнські змагання «Кубок Пам’яті - 2019» зі спортивного орієнтування. В змаганнях брали участь команди з м. Київ та десяти областей України (Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська).

    Шестеро вихованців гуртка «Спортивне орієнтування»  Лубенського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник С.В. Крутій),   учні опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ф.Д. Рубцова» Едуард Рудь, Владислав Сененко, Сергій Кучеренко, Максим Сокур, Богдан Рудь, В’ячеслав Мисник  відстоювали честь Лубенського району в складі команди Полтавської області. Першого дня на середній дистанції Владислав Сененко був третім в групі Ч-14. Наступного дня на довгій дистанції Богдан Рудь посів друге місце в групі Ч-16, а останнього дня на короткій дистанції Максим Сокур та Богдан Рудь зайняли друге та третє місце відповідно в групі Ч-16.

    За сумою чотирьох днів Богдан Рудь посів ІІІ місце в особистому заліку. Юний спортсмен був нагороджений медаллю, грамотою обласного управління освіти, сім’ї, молоді та спорту, кубком у Всеукраїнських змаганнях «Кубок Пам’яті – 2019» та виборов почесне право захищати честь Лубенського району в складі команди Полтавської області у відкритому командному Чемпіонаті Черкаської області серед юнаків «Кубок Дружби -2019».

   Бажаємо Богданові вдалих стартів та перемог!

 

                                   Керівник гуртка зі спортивного орієнтування Крутій С.В.

  

Наверх ↑