ЛУБЕНЩИНА ВШАНОВУЄ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНЩИНА ВШАНОВУЄ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ З нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 77-ої річниці утворення УПА 11 жовтня на Лубенщині відбулися районні урочистості, під час яких щиро привітали захисників України різних поколінь. У святковій залі зібралися учасники Другої світової війни, воїни-інтернаціоналісти, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, герої Майдану, учасники АТО – мужні патріоти, хто почав будувати новий день нової України і чия віра у кращу долю рідної держави завжди була міцною і непохитною. Для сьогоднішнього та майбутніх поколінь вони назавжди залишаться взірцем служіння ідеалам правди і справедливості. Кращими словами привітань, тематичними виступами талановитих лубенських артистів були належно пошановані захисники-лубенці.

Участь в урочистостях взяли голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, голова районної ради Григорій Угляниця, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, керівники громадських організацій.

Відрадно, що день захисника України ми відзначаємо у широкому розумінні цього свята. Адже подвиг усіх громадян, які своєю сумлінною професійною і громадянською діяльністю забезпечують захист держави, вартий уваги і поваги. На цьому у своїх вітальних виступах наголошували керівники району Тетяна Качаненко та Григорій Угляниця, не минувши увагою наболілі питання сьогодення, які турбують більшість громадян країни.  

Від імені районної спілки ветеранів АТО усіх причетних до свята привітав голова організації Леонід Шабля та вручив нагороду військовому Івана Макєєву.

Ми завжди пам’ятатимемо про тих, хто віддав життя за наше сьогодення, а їхні душі – то янголи-охоронці. Усіх загиблих і померлих захисників вшанували хвилиною мовчання. Під час концертної програми згадували події нашої історії та вшановували подвиг кожного українця. Лубенські артисти своїми талановитими виступами прославляли долю пречисту Вкраїнського роду й возносили молитву надії на світле майбутнє країни.

 

 

Наверх ↑