Лубенські медики отримали новий спеціалізований автомобіль

Версія для друкуВерсія для друку

Лубенські медики отримали новий спеціалізований автомобіль У рамках реалізації на Полтавщині проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», що фінансується Міжнародним банком реконструкції та розвитку, за підтримки обласної влади, сьогодні, 5 липня, нові медичні машини були вручені для потреб сільських закладів охорони здоров’я.

Спеціалізовані автомобілі в урочистій атмосфері вручали голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко та начальник Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Лисак. Нову спецмашину отримав і Лубенський районний центр ПМСД. В урочистому заході з нагоди такої приємної подій взяли участь голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, депутат обласної ради Лариса Сухопар, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, головний лікар КНП «Лубенський районний центр ПМСД» Михайло Новаковський.

За словами представників влади, це дасть змогу підвищити якість обслуговування сільського населення, наблизити надання медичних послуг до населення.

 

Наверх ↑