Лубенським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко)

Версія для друкуВерсія для друку

Лубенським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) спільно з відділом правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги (начальник відділу Ширстова Лілія Миколаївна) за участі головного спеціаліста Єремєєвої Ольги Вячеславівни та головного  спеціаліста Рагуліної Альони Олегівни проведено робочу нараду з питань надання якісних соціальних та юридичних послуг найуразливішим верствам населення  району.

В ході зустрічі було було обговорено питання організації та проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, проведення профілактичних заходів у дитячому та молодіжному середовищі, надання адресної допомоги, тим, хто немає можливості самостійного звернення до відповідних установ.

Тож, якщо  Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до   Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. О. Бекетова, 19, к. 50 або за тел. 74 – 803.

 

Наверх ↑