Лубенським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) проводиться робота щодо пошуку кандидатів в патронатні вихователі

Версія для друкуВерсія для друку

         Лубенським  районним  центром  соціальних  служб  для  сім’ї,  дітей та молоді (директор Ірина Харченко) проводиться робота щодо пошуку кандидатів в патронатні вихователі.

Кожній дитині для її гармонійного розвитку необхідно зростати в сімейному оточенні в атмосфері щастя, любові і розуміння, у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії та творчості.

Але іноді буває так, що сім’я дитини перебуває в складних життєвих обставинах та не може забезпечити такі умови.

У зв’язку з цим, в Україні запроваджено нову послугу з профілактики соціального сирітства – патронат над дитиною. Це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Шукаємо людей, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Про більш детальну інформацію про сімейний патронат Ви зможете дізнатися, звернувшись до Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. академіка Олексія Бекетова, 19, кабінет 50 або за тел. 74-803.

Наверх ↑