ЛУБЕНСЬКИМ РАЙОННИМ ЦЕНТРОМ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) СПІЛЬНО З ІНСПЕКТОРОМ ЮВЕНАЛЬНОЇ ПРЕВЕНЦІЇ МІСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ПРОВЕДЕНО РЕЙД «УРОК»

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКИМ РАЙОННИМ ЦЕНТРОМ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) СПІЛЬНО З ІНСПЕКТОРОМ ЮВЕНАЛЬНОЇ ПРЕВЕНЦІЇ  МІСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ПРОВЕДЕНО РЕЙД «УРОК»

Традиційно, на початку кожного навчального року, проводиться Всеукраїнський  профілактичний захід «Урок» з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у  закладах освіти.

Тож, фахівцями Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з інспектором ювенальної превенції було організовано робочі зустрічі з сільськими головами  та педагогами районних шкіл з метою своєчасного виявлення сімей, які ухиляються від виконання, передбачених законодавством, обов’язків щодо забезпечення необхідних умов навчання та виховання дітей. Адже, усі суб’єкти соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають докласти максимум зусиль, аби кожна дитина сіла за парту і почала вчасно новий навчальний рік.

В ході рейду здійснено візити у сім’ї, в яких виховуються діти-першокласники  та сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах. З батьками та дітьми, схильними до пропуску  уроків без поважних причин, проведено профілактичні бесіди . Батьки були поінформовані про те, що чинне законодавство передбачає відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків та безвідповідальне  ставлення до виховання дітей.

 

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до  Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. О. Бекетова, 19, к. 50. Контактний телефон: 74-803.

Наверх ↑