Лубенським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) 20 лютого було проведено інформаційний семінар та відеолекторій

Версія для друкуВерсія для друку

Лубенським районним  центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) 20 лютого було проведено інформаційний семінар та відеолекторій в Лубенській міськрайонній філії Полтавського обласного центру зайнятості, спрямований  на профілактику ВІЛ – інфекції/ СНІДу.

Проблема ВІЛ / СНІДу на сьогодні є актуальною та гострою для нашого суспільства. Темпи зростання кількості ВІЛ інфікованих вражають, адже кожні 12 секунд одна людина інфікується, а кожні 16 секунд одна людина помирає….

Тому, в плані роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді обов’язково є заходи з питань профілактики ВІЛ / СНІДу.

Профілактика  ВІЛ – інфекції на даний момент -  є найбільш важливим засобом боротьби з нею. Отже, профілактика СНІДу стає особистою справою кожної людини.

Метою семінару було сприяти зниженню ризику інфікування ВІЛ; формуванню толерантного ставлення до людей з ВІЛ, особистісної та соціальної компетентності людей, які вимушені жити в умовах епідемії ВІЛ/СНІД.

Уникнути зараження ВІЛ не так складно, як вилікувати вже існуючу інфекцію, тому варто докладати всіх зусиль для того, щоб і нас, і наших дітей минула ця біда.

 

 

Наверх ↑