Лубенський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги інформує про відкриття довідковo-інформаційної платформи правових консультацій «WikiLegalAid»

Версія для друкуВерсія для друку

Лубенський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги інформує про  відкриття довідковo-інформаційної платформи правових консультацій  «WikiLegalAid»

Відтепер кожен громадянин може отримати відповідь на правові питання за допомогою платформи в мережі Інтернет.

wiki.legalaid.gov.ua

 

 «WikiLegalAid» - це довідково-інформаційна платформа правових консультацій створена співробітниками системи безоплатної правової допомоги, яка дає можливість знайти відповіді на найактуальніші правові питання. Зараз скористатися можливостями платформи може кожен хто має доступ до мережі Інтернет.

В базі правових консультацій міститься більше 1400 консультацій на найактуальніші правові питання з якими звертаються клієнти до системи БПД. Окрім правової інформації в них міститься судова практика та зразки правових документів.

Вся інформація розташована за певною тематикою для полегшення пошуку, процес оновлення правових консультацій триває постійно, інформація, що міститься в базі включає в себе і нові зміни в законодавстві, і зміни в судовій практиці.

 

Для того щоб скористатися базою правових консультацій достатньо ввести в пошукову строку на головній сторінці «WikiLegalAid» ключове слово або частину слова (корінь слова) і поставити знак  *, що звузить пошук.

Пошук видає перелік консультацій, які містяться в базі.

wiki.legalaid.gov.ua

До прикладу: 

 

Спосіб 1

Скористатися пошуком на головній сторінці

написати ключове слово або корінь слова
та поставити знак *   - алімент*

 

Спосіб 2

На головній сторінці в низу   в розділі ПОШУК

Натиснувши на  Галузь права ви отримаєте відповідний список за категоріями.

 

 

Нагадуємо Лубенський центр безоплатної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (в дворі суду). НАДАЄМО БЕЗОПЛАТНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ! У разі потреби надаємо послуги адвоката за рахунок держави окремим категоріям громадян. Тел. (05361)77-479 – приймальня, (МТС) 095 253 66 14.

 

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103, який обслуговується Всеукраїнським контактним центром системи безоплатної правової допомоги. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.

 

 

 

 

 

 

Наверх ↑