ЛУБЕНСЬКИЙ МІСТ – РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКИЙ МІСТ – РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ За два останні роки, а рівно стільки тривали роботи на мосту через Сулу (дорога М03-Засулля-Лубни), цей об’єкт став рекордсменом серед місцевої та немісцевої еліти за кількістю даних обіцянок, зроблених фотозвітів, проведених інспектувань та аналізів, громадських зборів, написаних листів. І хоч зараз увага прикута до консультування з приводу коронавірусної хвороби та дій в період карантину, славнозвісний міст нікуди не зник, хоч вже не настільки популярний. І, головне, роботи там тривають, проблеми вирішуються.

Об’єкт працює поки що у тестовому режимі, однак потреби населення забезпечуються повністю. Тим часом завершуються необхідні паперові формальності, вирішується питання прибирання сміття, залишеного генпідрядником, проводяться заходи з благоустрою та встановлення арок обмеження руху великовагового транспорту. Після цього міст буде повністю введений в експлуатацію. Ці та ряд інших важливих питань голова райдержадміністрації Олександр Циганенко обговорив під час робочої зустрічі з представником генпідрядної організації ТОВ Компанія «РемБудГарант» Сергієм Біляєвим, виконувачем обов’язки директора Департаменту будівництва, містобудівництва і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександром Слободяном та директором субпідрядної організації – ТОВ «ШБУ-9» Володимиром Тетерятниковим.   

Попри те, що процес реконструкції мосту виявися тривалим і набув якоюсь мірою  спекулятивної слави, роботи завершуються і вже незабаром відновиться повноцінний рух автомобільного транспорту.

Наверх ↑