Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) продовжує здійснювати ПЛАНОВІ виїзди у сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах

Версія для друкуВерсія для друку

Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) продовжує здійснювати ПЛАНОВІ виїзди у сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах

Днями фахівцем Лубенського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з  інспектором ювенальної превенції місцевого відділу поліції було здійснено плановий рейдовий виїзд у населені пункти району  Духівської, Бієвецької, Тарандинцівської сільських рад з метою обстеження сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. В ході обстеження відповідних родин були проведені оцінки потреб дитини та сім’ї, складені висновки щодо задоволення батьками потреб дитини, стану батьків та їхнього виховного потенціалу, факторів сім’ї та середовища.

З членами родини відвіданих сімей проведена інформаційно-профілактична робота щодо наслідків  неналежного  виконання  батьками їх обов’язків. Також, здійснено заходи щодо недопущення  жорстокого поводження з дітьми, попередження вчинення насильства в сім’ї,  подолання  негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі, пропаганда здорового способу життя. 

Фахівці мобільної бригади постійно співпрацюють з сільськими головами  району та педагогами районних шкіл, що дає можливість своєчасного виявлення батьків, які свідомо ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків та застосувати необхідні заходи реагування.

 

Отже, біду краще попередити, ніж  боротися з нею, тому якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до  Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. О. Бекетова, 19, к. 50. Контактний телефон: 74-803.

Наверх ↑