ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) ЗДІЙСНЮЄ ВІЗИТИ У СІМ’І, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) ЗДІЙСНЮЄ ВІЗИТИ У  СІМ’І, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Одним з найголовніших чинників в роботі Центру є раннє виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги, з метою профілактики сімейного неблагополуччя, своєчасного виявлення проблем та надання відповідної якісної допомоги.

Основне завдання фахівця із соціальної роботи - бути помічником для кожної родини, яка потребує допомоги. Насамперед для сімей, які ризикують потрапити у складні життєві обставини внаслідок втрати роботи членами сім’ї, інвалідності, тяжкого захворювання, насильства над дітьми, розлучення, повернення одного з батьків після відбування покарання в місцях позбавлення волі, неналежного виконання батьківських обов’язків тощо.

Фахівці Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали  сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, продовживши реалізацію  профілактичних заходів щодо виявлення дітей, які не приступили до занять у закладах освіти.

Працівники Центру особливу увагу приділили  стану підготовки батьками дітей до нового навчального року, забезпеченості їх необхідним шкільним приладдям, одягом та взуттям та попередили батьків про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дітей.

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до  Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, площа академіка О. Бекетова, 19, к. 50. Контактний телефон: 74-803.

Наверх ↑