ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) З ЛУБЕНСЬКИМ МРВ ПРОВЕЛИ СПІЛЬНИЙ ЗАХІД

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) З ЛУБЕНСЬКИМ МРВ ПРОВЕЛИ СПІЛЬНИЙ ЗАХІД

Однією з найгостріших проблем сьогодення є зростання рівня злочинності, тому надзвичайно важливо не піддатися впливу оточуючих з проявами антисоціальної поведінки і, тим самим, вберегти себе від можливих негативних наслідків такого впливу.

Особливо актуальним дане питання є для суб’єктів пробації, яким надано можливість стати на шлях виправлення.

Так, 7 жовтня директором Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іриною Харченко спільно із фахівцями Лубенського міськрайонного  відділу філії ДУ «Центру пробації» в Полтавській області та підобліковими суб’єктами пробації проведено захід індивідуально-профілактичного спрямування: «Шкідливий вплив антисоціального оточення». Тематика зустрічі мала на меті сприяння усвідомленню суб’єктами пробації шкідливого впливу антисоціального оточення на власну поведінку, вчинки та життя в цілому. Керівник центру соціальних служб детально роз’яснила клієнтам пробації руйнівний вплив антисоціального оточення на особистість людини. Вона підкреслила, що такий вплив зумовлює соціальну шкідливість шляхом спотворення соціалізації особистості, оскільки  досить часто спричинює антисоціальну поведінку. Під час спілкування суб’єктам пробації доведено негативні наслідки такого впливу, зокрема, вживання наркотиків, психоактивних речовин, зловживання алкоголем та вчинення правопорушень.  «Вибір кола свого спілкування – особиста справа кожної людини. Сподіваємося, що сьогоднішнє заняття допоможе правильно обирати своє оточення та зуміти сказати тверде «Ні» в разі прояву негативного впливу з боку осіб з антисоціальною поведінкою», - зазначила Ірина Харченко.

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до  Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. О. Бекетова, 19, к. 50. Контактний телефон: 74-803.

Наверх ↑