ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО)

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) продовжує соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Фахівцями Центру спільно з головним спеціалістом - головним державним соціальним інспектором управління соціального захисту населення райдержадміністрації були відвідані сім'ї, які потребують особливої уваги Засульської (с. Литвяки, с. Покровське, с. Червоні Пологи) та Березотіцької сільських рад.

Під час виїздів соціальною роботою було охоплено такі категорії населення: сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, сім’ї з дітьми, яким призначено допомогу при народженні дитини, внутрішньо переміщені особи.

З кожною з відвіданих сімей здійснюється соціальна  робота з питань неналежного виконання батьками їх обов’язків, проводяться профілактичні заходи щодо недопущення  жорстокого поводження з дітьми, попередження вчинення насильства в сім’ї,  подолання  негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі, пропаганда здорового способу життя. 

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до   Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. Бекетова, 19, к. 50 або за тел. 74 – 803.

 

 

Наверх ↑