ЛУБЕНСЬКОЮ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ РОЗРОБЛЕНІ ГРАФІКИ ВИЇЗНИХ ПРИЙОМІВ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ АТ «ЛУБНИГАЗ»

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКОЮ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ РОЗРОБЛЕНІ ГРАФІКИ ВИЇЗНИХ ПРИЙОМІВ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ АТ «ЛУБНИГАЗ» 23 січня виконувачем обов’язки голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком проведена нарада за участю голови районної ради Григорія Угляниці, сільських голів та громадськості міста та району. Йшлося про найбільш резонансні питання, з якими стикається населення Лубенщини. Передовсім обговорили ситуацію із введенням в експлуатацію мосту через Сулу. Наприкінці року активісти Засульської сільської ради мали намір заблокувати рух транспорту на трасі Київ-Харків-Довжанський, аби з’ясувати реальний термін відновлення руху транспорту через міст.

Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко пояснив, що замовником послуг по цьому об’єкту є Департамент будівництва облдержадміністрації, яким проводився тендер на визначення виконавця робіт та укладався договір на проведення технічного огляду об’єкта. Зі свого боку райдержадміністрацією, враховуючи численні звернення громадськості, підготовлені відповідні листи, однак чіткої відповіді щодо дати відкриття мосту районна виконавча влада не має.

Зі змінами у декларуванні доходів присутніх ознайомила головний спеціаліст юридичного сектору Світлана Давиденко.

Чимало запитань учасників зустрічі мали «газовий характер» і стосувалися сплати за природний газ, нарахування за послуги з розподілу природного газу, передачу показників лічильника тощо. Сергій Сіряченко досить детально пояснив кожне з порушених питань, спираючись на норми законодавства та націлюючи населення уважно ознайомлюватися з документами, перш ніж ставити свій підпис. На його думку, при виявленні неточностей в отриманих квитанція слід обов’язково звернутися до підприємства-надавача послуг для проведення звірки. Для зручності сільського населення райдержадміністрацією розроблені графіки виїзних прийомів спеціалістів АТ «Лубнигаз» для проведенні звірок. Після узгодження графіків з підприємством газового господарства вони будуть доведені до відома населення.

Водночас Сергій Сіряченко звернувся з проханням до присутніх повідомляти райдержадміністрацію про факти незаконних дій та погроз з боку підприємств газового господарства. «Ви не повинні залишатися наодинці зі своїми проблемами. Інформуйте нас, не мовчіть і не бійтеся. Усі разом ми зможемо вирішити більшість проблем», - підкреслив Сергій Миколайович.

Наверх ↑