«МЕДИЦИНА ЛУБЕНЩИНИ НЕ МАЄ КОРДОНІВ»: ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР ЦИГАНЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ В МІСЬКИХ УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Версія для друкуВерсія для друку

«МЕДИЦИНА ЛУБЕНЩИНИ НЕ МАЄ КОРДОНІВ»: ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР ЦИГАНЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ В МІСЬКИХ УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА 19 червня голова райдержадміністрації Олександр Циганенко та міський голова Олександр Грицаєнко вітали працівників закладів охорони здоров’я зі сцени кінотеатру «Київська Русь». За словами керівників, медицину Лубенщини ніколи не ділили, а спільне проведення свята є ознакою співпраці органів влади у питаннях галузі та виявом вдячності і поваги працівникам лікувальних закладів.

За словами Олександра Циганенка, на рівні держави питанням охорони здоров’я приділяється велика увага. Так, на Полтавщині успішно реалізується національна програма «Велике будівництво», відповідно до якої планується реконструкція приймального відділення КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» та Засульської АЗПСМ.

Керівники міста та району вручили численні грамоти та подяки медпрацівникам Лубенщини, а також меценатам, які надали благодійну допомогу лікарні під час пандемії корона вірусної інфекції. Такої допомоги міська лікарня отримала на понад 3,5 млн. гривень.

Зі словами вітань до колег звернулися керівники закладів охорони здоров’я, зокрема Сергій Наталенко, Олена Пучка, Віктор Ківа та Олександр Бондаренко.

Продовженням офіційної частини стала концертна програма, яку підготували місцеві артисти.

Наверх ↑