«…Ми разом здатні багато на що. І для цього у нас є все:сьогоднішній день, право вибору і свобода»: Тетяна Бутрим, урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

Версія для друкуВерсія для друку

«…Ми разом здатні багато на що. І для цього у нас є все:сьогоднішній день, право вибору і свобода»: Тетяна Бутрим, урочистості з нагоди Дня Державного Прапора   

Урочиста мить підняття Державного Прапора України у переддень Дня незалежності України об’єднала непохитною вірою у світле майбутнє нашої держави багатьох лубенців та гостей, які зібралися біля адмінприміщення райдержадміністрації: голову райдержадміністрації Тетяну Качаненко, голову районної ради Григорія Угляницю, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка, керівника апарату райдержадміністрації Олену Пірову, працівників райдержадміністрації та районної ради, учнівську молодь, учасників АТО, громадськість, представників політичних сил та громадських організацій.

23 серпня о 9 годині одночасно у всій країні, дотримуючись військового ритуалу, був внесений Державний Прапор України. Право його підняти надали голові громадської ради, учаснику АТО Віктору Новікову та представниця активної молоді с. Тарандинці Наталія Павленко.

З нагоди свята почесною грамотою облдержадміністрації було нагороджено Олександра Жалдака, керівника благодійного фонду «Штаб сприяння руху «За єдину Україну».

Святкування Дня Державного Прапора України на Лубенщині має добрі традиції, пов’язані з відкриттям оновленої Дошки Пошани. Рішення колегії райдержадміністрації зачитала керівник апарату райдержадміністрації Олена Пірова, а вітали осіб, занесених на Дошку Пошани, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, голова районної ради Григорій Угляниця та всі присутні, не шкодуючи вдячних оплесків для земляків, які своїми трудовими здобутками примножують добробут Лубенщини.

«Всі ми разом здатні багато на що. І для цього у нас є все:сьогоднішній день, право вибору і свобода», - переконана Тетяна Бутрим, начальник відділу внутрішньої політики та контролю апарату райдержадміністрації, переможець І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», яка звернулася до присутніх від людей, занесених на Дошку Пошани. Ці слова стануть дороговказом для юних 14-літніх українців, які сьогодні в урочистій обстановці отримали паспорти громадянина України та виголосили клятву на вірність Україні.

Від імені всіх, хто захищає зараз кордони нашої держави, звернувся до присутніх Леонід Шабля, голова громадського об'єднання «Лубенська районна спілка ветеранів антитерористичної операції», який привітав побратимів з державним святом та вручив нагороди від спілки.

Натхненними піснями додали святкового настрою Аліна Соломаха, Ангеліна Ванюшкіна, Марія Міценко, тріо В.Гаврик, К.Кондратенко та В.Прокопець, а учасники танцювального колективу «Ренесанс» запалили у душах всіх присутніх вогонь патріотизму та гордість за свій народ. Гордо майоріли над натовпом синьо-жовті стяги, утверджуючи незламну волю українців до свободи, до незалежності.

 

Наверх ↑